Denne lækre morgenmad kan nemt og hurtigt forberedes dagen inden, så man sparer tid om morgenen.
KOLD MANDEL OG KANEL GRØD TOPPET MED BANAN-KARAMEL SAUCE: Aftenen inden laves den kolde grød.
KOLD GRØD:
(en portion)
– 1 dl havregryn
– 1 spsk. chiafrø
– 2,5 dl mandelmælk
– ca. 1 spsk. sødning (jeg bruger sukrin gold, honning eller sirup)
– 1 tsk. kanel
– 1/2 tsk. vaniljepulver
– Et lille drys himalayasalt
(en portion)
– 1 dl havregryn
– 1 spsk. chiafrø
– 2,5 dl mandelmælk
– ca. 1 spsk. sødning (jeg bruger sukrin gold, honning eller sirup)
– 1 tsk. kanel
– 1/2 tsk. vaniljepulver
– Et lille drys himalayasalt
Bland alle ingredienserne til den kolde grød sammen og stil det på køl natten over.Den følgende morgen laves nedenstående sauce.BANAN-KARAMEL SAUCE:
– 1 banan
– 3 bløde dadler (dem i bakker man finder i frugt og grønt afdelingerne)
– 1 banan
– 3 bløde dadler (dem i bakker man finder i frugt og grønt afdelingerne)
Mos dadlerne og bananen og varm det op under omrøring i en kasserolle.
Kom banan-karamel saucen på den kolde grød og top evt. med hakkede mandler.
Velbekomme. 🙂