Det her er min yndlings morgenmad i tiden!
Min søde mor forærede mig lakridspulver fra “LAKRIDS by Johan Bülow” den anden dag. Med gaven fulgte forskellige spændende opskrifter med lakrids. – Alletiders anledning til nye eksperimenter i det lille køkken.
Min søde mor forærede mig lakridspulver fra “LAKRIDS by Johan Bülow” den anden dag. Med gaven fulgte forskellige spændende opskrifter med lakrids. – Alletiders anledning til nye eksperimenter i det lille køkken.
LAKRIDSGRØD:
(2 portioner)
– 2 dl 5-gryns blanding (eller havregryn)
– 4 dl mælk (jeg bruger ris- eller mandelmælk)
– 1/2-1 dl tørrede tranebær (eller rosiner, morbær eller lignende)
– 1/2-1 dl grofthakkede mandler
– Rålakridspulver
– Kanel
– En knivspids salt
Kog grynene, salt og mælk sammen og sluk for varmen, når grøden har den ønskede konsistens. Rør herefter tranebær og mandler i grøden og server med lakridspulver og kanel på toppen.
Velbekomme. 🙂