Majspandekage med pizzasmag
Hvis I følger lidt med i “min historie” på Instagram, ved I nok at de her majspandekager med forskelligt fyld er blevet noget af en favorit her på Kvisten.
De kan varieres efter smag og behag og de egner sig særdeles godt som morgenmad, frokost og aftensmad. 😀
De er nemme og lynhurtige at lave og de smager altså virkelig, virkelig dejligt.
Det indeholder i øvrigt hverken raffineret sukker, gluten eller laktose (hvis altså man ikke vælger at bruge komælk, naturligvis).
Opskriften I får i dag er på selve majspandekagen og med fyld som smager af pizza. 🙂
Jeg har flere varianter, som jeg også nok skal dele med jer snarest.
Indtil da kan I nyde den her udgave og måske selv finde på flere?! 🙂
Majspandekage med pizzasmag:
Det skal du bruge:
Majspandekage:
(et stk.)
– 30 gram majsmel
– 1 æg
– 1/2 dl valgfri mælk (jeg bruger havremælk)
– 1 tsk. olivenolie
– lidt himalayasalt
Fyld:
– et par skiver skinke eller din fortrukne pizzatopping
– lidt god ost (jeg er vild med “Gammel knas” fra Arla Unika)
– ca. en halv avocado (i skiver)
– en god håndfuld spinat
– lidt ketchup (jeg bruger en som er sødet med sirup i stedet for sukker)
– lidt oregano
Sådan gør du:
Kom alle ingredienserne til majspandekagen i en skål og pisk det sammen. Steg pandekagen i lidt olie på en varm pande.
Kom ost og skinke på majspandekagen med det samme imens den steges, og derefter resten af fyldet.
Når majspandekagen er færdig rulles den og serveres straks.
Velbekomme. 🙂