Stephanie Fisker

Mazarinkage med chokolade ganache

Mazarinkage:
– 100 gram fedtreduceret mandelmel
– 200 gram kokossukker
– 4 æg
– 100 gram æblemos (jeg bruger den fra Urtekram, som kan købes i eksempelvis Føtex)
– 50 gram mandelsmør
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. øko bagepulver

1. Tænd ovnen på 160 grader
2. Kom æg og kokossukker i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.
3. Tilsæt æblemos og mandelsmør og pisk igen.
4. Tilsæt vaniljepulver, bagepulver og mandelmel og pisk en sidste gang.
5. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 30 min.

Chokolade ganache:
– 1 avocado
– 100 gram Vivani chokolade 75% (sødet med kokossukker)
– 4 spsk. kokossukker
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver

1. Smelt chokolade og kokossukker over vandbad.
2. Kom den smeltede chokolade, avocadoen og vaniljen i en skål og blend det sammen med en stavblender.
3. Kom det på den afkølede mazarinkage og stil den på køl, så chokolade ganachen kan stivne.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com