Stephanie Fisker

Milkshake med vanilje og chokoladestykker

Den her lækre milkshake med vanilje og chokoladestykker, lavede jeg en af de dage, her for nogle uger siden, som mindede om dansk sommer. Jeg nød den på min terrasse i bikini, imens jeg fik lidt sol på min store, runde mave, og tænkte, at dem skulle jeg drikke mange af de næste uger, inden jeg skulle føde.
Jeg nåede lige at lægge en teaser op, og interessen for opskriften var stor.
Det har altså ikke været for at holde jer hen, at I ikke har fået opskriften noget før, men jeg har født en baby i mellemtiden.. Lille baby Elva valgte nemlig at melde sin ankomst 22 dage før tid. 🙂

Men nu får I endelig opskriften, og jeg synes, den er ventetiden værd. 🙂
Milkshaken kan laves med og uden proteinpulver, og smager dejligt på begge måder – men den får altså den helt rigtige milkshake-konsistens ved at tilsætte proteinpulver.
Hvis man ovenikøbet samtidig ønsker en super proteinrig udgave, er det jo win-win situation. 🙂

Ønsker man en laktosefri udgave, kan man lave den med eksempelvis mandelmælk og bruge en proteinpulver lavet på eksempelvis ris.

Lad os satse på solen snart kommer tilbage, og så håber jeg, I vil skåle med mig i milkshake for lille Elva, som havde fødselsdag den 9. maj. 🙂

Milkshake med vanilje og chokoladestykker:
– 1 dl valgfri mælk (jeg brugte mandelmælk)
– frossen banan
– evt. et scoop (30 gram) vaniljeproteinpulver
– 1 tsk. ren vaniljepulver (måske mere, hvis proteinpulveret udelades)
– 1 brik (10 gram) hakket Vivani chokolade 75% som er sødet med kokossukker
– evt. 10 bagte hasselnødder

1. Kom det hele – undtaget hakket chokolade – i en blender og blend grundigt.
2. Rør den hakkede chokolade i.

Velbekomme. 🙂

Note: At bage mandler og nødder fremhæver smagen?

Vejledning til bagte hasselnødder:
Bag hasselnødderne i 15 minutter ved 150 grader almindelig ovn.

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com