Stephanie Fisker

Nøddebrød med chokolade

Nøddebrød med chokolade

Nøddebrød med chokolade

Det lækre nøddebrød med chokolade indeholder hverken gluten, laktose eller raffineret sukker.

Du skal bruge:

– 75 gram mandler
– 75 gram hasselnødder
– 75 gram cashewnødder
– 75 gram solsikkekerner
– 75 gram sesamfrø
– 75 gram hørfrø
– 4 æg
– 50 gram chiafrø
– 50 gram kokosolie
– 150 gram Vivani chokolade 92% eller 75%
– 100 gram dadler (kan udelades! Vægten er efter stenene er fjernet)
– 1 tsk. himalayasalt

Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 160 grader almindelig ovn.
2. Kom mandler, nødder, frø, kerner og salt i en blender og giv det en hurtig tur (jeg kan blender det så det stadig er groft og har bid, men uden at være så kompakt som stenalderbrød).
3. Hak chokoladen og dadlerne groft og bland det sammen med nøddeblandingen.
4. Pisk æg og smeltet (ikke varm) kokosolie sammen i en skål og bland til sidst det hele sammen.
5. Kom dejen i en smurt brød eller muffinform. Hvis du bruger en brødform skal det bages i ca. en time og bruger du en muffinform skal de bages i ca. 40 minutter.

Serveringsforslag: Spis skiverne/muffins’ene som de er eller med en god økologisk smør eller nøddesmør.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com