Stephanie Fisker

Nougatmuffins (eller nougatkage)

NOUGATMUFFINS (eller nougatkage):
(ca. 16 stk.)
– 200 gram hasselnødder
– 4 æg
– 300 gram æblemos
– 150 gram hasselnøddesmør
– 160 gram sukrin gold eller kokossukker
– 4 spsk. kakaopulver
– 1 tsk. bagepulver
– 2 tsk. ren vanilje
– evt. 50 gram hakket chokolade (jeg brugte Vivani med en kakaoprocent på 50% som er sødet med kokossukker)

1. Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
2. Blend hasselnødderne i en blender eller en kaffekværn og kom det derefter i en skål.
3. Kom alle de øvrige ingredienser – med undtagelse af chokoladen – i blenderen og blend det grundigt.
4. Hæld blandingen i skålen med melet og bland det godt sammen.
5. Kom dejen i smurte eller beklædte muffinforme eller en kageform og top evt. med hakket chokolade.
6. Bag dem/den i ca. 15 min.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com