Påskeæg med chokolade og passionsfrugt
De her påskeæg har en super god balance mellem sødt og syrligt.
Udover at smage virkelig dejligt er de nemme at lave – og så indeholder de kun fire ingredienser.
Påskeæg med chokolade og passionsfrugt:
(ca. 12-20 stykker – afhænger af størrelsen på kuglerne)
– 250 gram dadler (vægten er efter stenene er fjernet)
– 40 gram 92% chokolade
– 1 spsk. kokosolie (evt. smagsneutral)
– to passionsfrugter
– ca. 40 gram Vivani 92% chokolade til at overtrække kuglerne med
Vejledning:
1. Smelt chokoladen over vandbad.
2. Skær passionsfrugterne over og skrab frugtkødet ud med en ske.
3. Kom dadler, den smeltede chokolade, kokosolie og passionfrugt-kødet i en skål og blend det grundigt med en stavblender.
4. Stil massen i fryseren i ca. en halv time (indtil massen har en passende konsistens til at kunne trilles til kugler).
5. Tril massen til ønsket størrelse kugler eller æg hvis man ønsker at lave påskeæg i stedet for påskekugler. 😉
6. Stil kuglerne i fryseren igen, imens chokoladen smeltes over vandbad. Vend kuglerne i chokoladen og tag dem op med to gafler og lad det overskydende chokolade dryppe af, inden de stilles på et spækbræt eller lignende beklædt med bagepapir.
Velbekomme. 🙂