Stephanie Fisker

Pistaciekage med chokoladeganache

PISTACIEKAGE MED CHOKOLADEGANACHE:
Pistaciekage:
– 150 gram pistaciemel (blend selv usaltede pistacienødder til fint mel i en blender)
– 4 æg
– 200 gram kokossukker
– 75 gram mandelsmør
– 2 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. bagepulver

1. tænd ovnen på 160 grader almindelig ovn.
2.Kom æg og kokossukker i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.
3. Kom resten af ingredienserne i en skål og pisk igen.
4. Kom kage dejen i en smurt form og bag den i ca. 30 min.

Chokoladeganache:
– 1 avocado
– 100 gram mørk chokolade ? jeg brugte en blanding af to økologiske chokolader fra Vivani ? en meget mørk og en lys ? som begge er sødet med kokossukker i stedet for almindelig sukker, og derfor påvirker blodsukkeret meget mindre. Den ene har en kakaoprocent på 92 og den anden en 50.
– 4 spsk. kokossukker
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver

1. Smelt chokolade og kokossukker over vandbad.
2. Kom den smeltede chokolade, avocadoen og vaniljen i en skål og blend det sammen med en stavblender.
3. Kom chokoladeganachen på den afkølede kage.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com