Jeg har tidligere lagt en opskrift på et sundere alternativ til den almindelig koldskål ind, men denne opskrift er optimeret og gjort endnu sundere, da æggeblommerne er erstattet med æggehvider og tykmælken er erstattet med skyr – den smager fantastisk, mætter godt og er fyldt med proteiner.
PROTEINRIG KOLDSKÅL:
– 180 gram æggehvider (svarer til ca. 4 bægre af de pasteuriserede, man kan købe)
– 500 gram økologisk kærnemælk¨
– 500 gram skyr
– 90 gram sukrinmelis
– 20 gram saft fra en økologisk citron¨
– Revet skal fra ca. en økologisk citron
– Kornene fra 1-2 vaniljestænger eller ren vaniljepulver
1. Pisk æggehviderne stive.
2. Tilføj sukrin, vanilje, citron og citronskal og pisk grundigt igen.
3. Tilføj skyr og kærnemælk og pisk forsigtigt.
Server evt. med mine brændte mandler og frisk mango, da den tilføjer koldskålen en skøn sødme.
Tip: Koldskålen er også lækker som morgenmad, da den mætter godt og indeholder proteiner og andre gode ting at starte dagen med.
Velbekomme. 🙂
TILFØJ VARER TIL KURV:
Ren vaniljepulver, øko
Rålakridspulver
Sukrin melis
Jeg kan desværre ikke tage æren for denne lækre opskrift. Jeg har fundet den på proteinopskrifter.dk