Stephanie Fisker

Pumpkin pancakes

Efteråret er for alvor over os, Halloween nærmer sig med hastige skridt og græskar-temaet på kvisten fortsætter i stor stil.Denne gang får I opskriften på nogle uhyre lækre græskarpandekager – uhyre, get it?!! 🙂

PUMPKIN PANCAKES:
– 2,5 dl græskarpuré – enten fra dåse eller hjemmelavet – se vejledning nederst i opslaget.
– 3 dl havregryn
– 3 dl rismælk
– 2 æg
– 2 spsk. kokosolie
– 1 spsk. sirup eller honning eller 2 spsk. sukrin eller sukrin gold.
– 1 spsk. citronsaft eller 1 tsk. æbleeddike.
– 1 tsk. kanel
– 1/2 tsk. stødt ingefær
– 1/4 tsk. stødt nelliker
– 1/4 tsk. stødt muskatnød
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. bagepulver
– Ca. 1/2 tsk. salt

1. Blend det hele godt i en blender.
2. Sørg for, at din pande er ordentligt varm og skru derefter ned på svag/middel varme.
3. Steg små pandekager i kokosolie.

Serveringsforslag:
1. Server pandekagerne med sirup/honning og hakkede nødder.
2. Server pandekagerne med skyr blandet med vanilje og hakkede mandler.
2. Server pandekagerne med en flødeostglasur lavet af 50 gram neutral flødeost, 1 tsk. lime og 2 tsk. honning.

Hjemmelavet græskarpuré:
– Et hokkaido græskar.

1. Vask hokkaido græskaret grundigt.
2. Halver det og fjern kernerne med en ske.
3. Skær græskaret i både.
4. Bag det ved 130 grader varmluft i ca. en time – til de er møre.
5. Lad bådene køle lidt af og fjern skrællen forsigtigt med en kniv – jeg fjernede ikke al skrællen.
6. Blend græskar bådene med en stavblender – tilsæt evt. en smule vand.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com