QUINOA-MANDELGRØD MED GRANATÆBLE OG LAKRIDS:
– 1 dl quinoa.
– 2 dl mandelmælk
– 1 spsk. mandelsmør
– 1 granatæble
– 2 spsk. sødning (jeg brugte sukrin gold)
– 1/2 tsk. Rålakridspulver fra Urtekram
– et drys ren vanilje fra Urtekram
– lidt salt
– en lille håndfuld hakkede mandler (evt. bagte).1. Skyl quinoaen og kom den derefter i en gryde sammen med mandelmælken. Lad det simre ved svag varme i ca. 15 min.
2. Tilsæt resten af ingredienserne, undtaget mandler, og rør det sammen.
3. Top med mandler og evt. mere lakridspulver.
– 1 dl quinoa.
– 2 dl mandelmælk
– 1 spsk. mandelsmør
– 1 granatæble
– 2 spsk. sødning (jeg brugte sukrin gold)
– 1/2 tsk. Rålakridspulver fra Urtekram
– et drys ren vanilje fra Urtekram
– lidt salt
– en lille håndfuld hakkede mandler (evt. bagte).1. Skyl quinoaen og kom den derefter i en gryde sammen med mandelmælken. Lad det simre ved svag varme i ca. 15 min.
2. Tilsæt resten af ingredienserne, undtaget mandler, og rør det sammen.
3. Top med mandler og evt. mere lakridspulver.
Velbekomme. 🙂