Få en dejlig, protein- og fiberrig start på dagen med den her lækre quinoagrød med blåbær, kanel, cashewnød og lakrids. MUMS!
QUINOAGRØD MED BLÅBÆR, KANEL, CASHEWNØD OG LAKRIDS:
(to portioner)
– 2 dl quinoa (de lyse/gule)
– 5 dl mandelmælk
– 1 dl blåbær
– 2 tsk. kanel
– 2 spsk. akaciehonning
– 1 spsk. cashewsmør (eller en anden nøddesmør)
– Et godt drys ren vanilje (urtekram)
– 1/2 tsk. salt
– Lidt hakkede cashewnødder (eller andre nødder eller mandler)
– Rålakridspulver fra Urtekram til topping
1. Skyl quinoaen grundigt.
2. Bring quinoa og mandelmælk i kog under omrøring, og lad det derefter simre ved svag varme i ca. 15-20 min.
3. Når quinoaen har optaget mælken, og er blevet tyk som grød, tilsættes blåbær, kanel, cashewsmør, akaciehonning, vanilje, og salt.
4. Top med hakkede cashewnødder og rålakridspulver.
Velbekomme. 🙂