Stephanie Fisker

Rabarbertærte

RABARBERTÆRTE:
– 150 gram smagsneutral kokosolie
– 150 gram kokossukker
– 3 æg
– 100 gram mandelsmør
– 100 gram fedtreduceret mandelmel
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– 1 spsk. bagepulver
– 300 gram rabarber

1. Tænd ovnen på 175 grader almindelig ovn.
2. Pisk kokossukker med smeltet kokosolie.
3. Tilsæt æggene ét af gangen og pisk grundigt imens.
4. Tilsæt derefter mandelsmør. Vend det bare i med en ske – det må gerne være lidt klumpet.
5. Bland mandelmel, vaniljepulver og bagepulver i en skål, bland det sammen og sigt det derefter i dejen. Vend det forsigtigt i dejen til den er ensartet.
6. Kom kagedejen i en smurt form. Skær rabarberne i skiver på ca. 1 cm. og fordel dem og tryk forsigtigt ned i kagedejens overflade.
7. Bag kagen i ca. 45 minutter.

Server evt. med skyr blandet med ren vaniljepulver.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com