Stephanie Fisker

Risdrik med kirsebær, vanilje og mandel

Min appetit er ikke styret af årstider, vejret og den slags. Jeg er lidt af en rebelsk type, som spiser risengrød om sommeren og drikker varm kakao hele året rundt. 😀

Den anden dag fik jeg pludselig lyst til risalamande, så det var med dét i tankerne, jeg lavede denne risdrik med kirsebær, vanilje og mandel. Udover at den smager dejligt – også på en sommerdag – så er den også proteinrig, hvis man ønsker det. Den kan nemlig laves med eller uden proteinpulver.

Du vælger også selv om den skal være vegansk og laktosefri. Hvis man ønsker dét, kan man bruge en proteinpulver lavet på eksempelvis ris eller soja – eller helt udelade proteinpulveret.

Så hvis man ønsker en anderledes proteindrik eller en atypisk sommerdrik, så bør man prøve følgende opskrift!

Risdrik med kirsebær, vanilje og mandel:
(to glas)
– 2 dl rismælk
– 200 gram kirsebær (vægten er efter stenene er fjernet)
– 25 gram mandler
– 1 drys ren vaniljepulver
– 1 scoop (ca. 35 gram) vaniljeproteinpulver eller ekstra ren vaniljepulver
– laves den uden proteinpulver, bør man tilsætte lidt sirup eller lignende
– evt. en håndfuld isterninger

Kom det hele i en blender og blend grundigt.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com