SKALDYRSSALAT:
– 1 dl. god øko mayonnaise
– 1 dl. skyr
– 1/2 tsk. sennep
– 1/2 – 1 tsk. honning
– 1 tsk. citron
– lidt frisk eller tørret dild (ca. 1/2 tsk. tørret)
– 50 g rejer
– 50 g krebsehaler
– 50 g krabbekød
– salt og peberBland mayonnaise, græsk yogurt, citron, honning, sennep, dild, salt og peber godt sammen og tilføj derefter krebsehaler, rejer og krabbekødet og bland forsigtigt. DONE.
– 1 dl. god øko mayonnaise
– 1 dl. skyr
– 1/2 tsk. sennep
– 1/2 – 1 tsk. honning
– 1 tsk. citron
– lidt frisk eller tørret dild (ca. 1/2 tsk. tørret)
– 50 g rejer
– 50 g krebsehaler
– 50 g krabbekød
– salt og peberBland mayonnaise, græsk yogurt, citron, honning, sennep, dild, salt og peber godt sammen og tilføj derefter krebsehaler, rejer og krabbekødet og bland forsigtigt. DONE.
Jeg købte krabbekødet ved en fiskehandler – det er noget helt andet end det man får på dåse.
Velbekomme. 🙂