Stephanie Fisker

Snebolde

Glædelig 2. søndag i advent.I får lige en lækker, lille julesag hernede fra varmen.

– Marcipan snebolde med solbær og lakrids, overtrukket med mørk chokolade og vendt i kokos.

SNEBOLDE:
– 200 gram hjemmelavet marcipan – brug opskriften fra min konfekt.
– 3 tsk. frysetørret solbærpulver eller hindbær.
– 1 tsk. rålakridspulver

Overtræk:
– Mørk chokolade (evt. hjemmelavet – se tidligere opskrift på hjemmelavet chokolade).
– Kokosmel

1. Ælt marcipanen sammen med frysetørret solbærpulver og rålakridspulver.
2. Rul massen til kugler og stil dem på køl, imens du gør chokoladen klar.
3. Følg opskriften på hjemmelavet chokolade, eller smelt mørk chokolade over vandbad.
4. Drys kuglerne med kokosmel.
5. Stil dem på køl, hvor de også opbevares.

Velbekomme og god jul fra varmen. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com