Stephanie Fisker

Chokoladeovertrukkede dadler med mandler og flagesalt

Chokoladeovertrukkede dadler med mandler og flagesalt

Chokoladeovertrukkede dadler med mandler og flagesalt

Så skulle den perfekte fredags snolder vist være på plads! 🙂

Den tager nærmest lige så kort tid at lave, som at blande en pose slik! 😀

Den smager af chokoladeovertrukket saltet karamel med en knasende midte. MUMS, er vist det rette ord her.

Hvis du i øvrigt er en af dem, som ikke mener, de kan lide dadler, så vil jeg jo vove at påstå, du heller ikke kan lide karamel. 😉
– og hvornår har du sidst smagt én?

Chokoladeovertrukkede dadler med mandler og flagesalt:

– 15 dadler
– 40 gram Vivani 92% chokolade (den er sødet med kokossukker i stedet for almindelig sukker)
– 15 mandler
– flagesalt

Vejledning:

1. Erstat stenene i dadlerne med mandler.
2. Smelt chokoladen over vandbad.
3. Vend dadlerne i chokoladen og drys derefter med lidt flagesalt.
4. Stil dem og opbevar dem på køl.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com