“klassiske” vafler uden hvidt, raffineret sukker, gluten og laktose.
Vaflerne tager kun få minutter at lave, hvilket er dejligt – især om morgenen. 🙂
Vafler:
Det skal du bruge:
– 4 dl havregryn
– 3 små bananer eller to store.
– 3 æg
– 2 dl valgfri mælk (jeg bruger mandel- eller havremælk)
– 1 spsk. kokosolie
– lidt vaniljepulver
– 1/4 tsk. salt
– evt. 1-2 tsk. stødt kanel
– evt. 2 spsk. valgfri sødning (kokossukker, zukit eller lignende – hvis en mere sød vaffel ønskes)
Sådan gør du:
- 1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend grundigt.
- Bag dem i et vaffeljern.
- Kom lidt kokosolie på pladerne i vaffeljernet, inden du kommer dejen i.
Serveringsforslag: Server med din favorit topping. 🙂
Jeg kan godt lide dem med kokossirup fra Unikfood (den er vildt god), bananer, blåbær og en klat skyr blandet med vaniljepulver, peanutbutter og kokossirup.
Velbekomme. 🙂
OBS: Husk at vælge glutenfri havregryn, hvis du er allergisk overfor gluten, da almindelig havregryn kan indeholde spor af gluten.