Stephanie Fisker

Vafler

Vafler


“klassiske” vafler uden hvidt, raffineret sukker, gluten og laktose.

Vaflerne tager kun få minutter at lave, hvilket er dejligt  især om morgenen. 🙂

Vafler:

Det skal du bruge:

– 4 dl havregryn
– 3 små bananer eller to store.
– 3 æg
– 2 dl valgfri mælk (jeg bruger mandel- eller havremælk)
– 1 spsk. kokosolie
– lidt vaniljepulver
– 1/4 tsk. salt
– evt. 1-2 tsk. stødt kanel
– evt. 2 spsk. valgfri sødning (kokossukker, zukit eller lignende – hvis en mere sød vaffel ønskes)

Sådan gør du:

  1. 1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend grundigt.
  2. Bag dem i et vaffeljern.
  3. Kom lidt kokosolie på pladerne i vaffeljernet, inden du kommer dejen i.

Serveringsforslag: Server med din favorit topping. 🙂

Jeg kan godt lide dem med kokossirup fra Unikfood (den er vildt god), bananer, blåbær og en klat skyr blandet med vaniljepulver, peanutbutter og kokossirup.

Velbekomme. 🙂

OBS: Husk at vælge glutenfri havregryn, hvis du er allergisk overfor gluten, da almindelig havregryn kan indeholde spor af gluten.

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com