Efteråret har ramt os og regnen på skråvinduerne her på kvisten insisterer på varm kakao.Denne krydrede udgave giver masser af varme og hygge.
VARM KRYDDER-KAKAO:
– 1,5 – 2 dl mælk (jeg bruger rismælk eller mandelmælk)
– ca. 1 spsk. kakaopulver
– ca. 10 gram (svarer ca. til en brik) mørk chokolade – jeg bruger en sødet med kokospalmesukker og med et kakaoindhold på 92%
– ca. en knivspids kanel
– ca. en knivspids kardemomme
– ca. en knivspids ren vaniljepulver
– ca. en knivspids stødt ingefær
– ca. 1/2-1 spsk. sødning som f.eks. sukrin, honning, sirup eller lignende – jeg brugte sukrin gold.
Kom det hele i en gryde og varm det op under omrøring ved middelvarme og nyd en skøn kop varm kakao/chokolade.
Velbekomme. 🙂