Stephanie Fisker

Verdens bedste knækbrød

Verdens bedste knækbrød:
(to bageplader)
– 1,5 dl havregryn
– 1, 5 dl. græskarkerner
– 1 dl. solsikkekerner
– 1 dl. sesamfrø
– 1 dl. hørfrø
– 1 dl rugmel
– 2, 5 dl. valgfri mel (jeg brugte fuldkorns speltmel og en grov hvedemel)
– 1, 5 dl. olivenolie
– 2 tsk. himalayasalt
– 1,75 dl. vand
– Evt. en tsk. bagepulver.

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål og tilsæt derefter vand og olivenolie. Bland det godt sammen og del dejen i to lige store stykker (passer til to bradepander).
3. Rul dejen tyndt ud med en kagerulle mellem to stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke bagepapir og skær dejen ud i det ønskede antal stykker med en pizzaskærer.
4. Bag dem i 15-20 minutter til de er gyldne. De bliver først hårde, når de bliver kolde.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com