Stephanie Fisker

Verdens bedste pesto

verdens bedste pesto

Sådan laver man verdens bedste pesto!

Pesto smager bare så godt på, i og til det meste.

Det er nemt og hurtigt og smager så meget bedre end dem man køber- og så synes jeg, og alle dem, som spiser her på kvisten engang i mellem, at denne pesto er verdens bedste pesto. 🙂

Den er meget simpel og nem at lave, så bare kom igang – I vil ikke fortryde det! 🙂

Den indeholder kun få ingredienser, så sørg nu for, at vælge nogle lækre råvarer – meget gerne økologisk.

VERDENS BEDSTE PESTO:
– Et bundt økologisk basilikum
– Et bundt økologisk persille
– 2 dl god olivenolie
– 3 fed hvidløg
– 75 gram pinjekerner
– 75 gram god parmesan ost
– 1/2 spsk. honning
– 1/2 spsk. citronsaft
– ca. 1/2 tsk. salt
– lidt friskkværnet peber

1. Rist pinjekernerne på en tør pande til de tager farve.
2. Vask krydderurterne og brug alle bladene.
3. Bland det hele sammen i en blender og blend (eller en foodprocessor, hvis man har sådan én – kommer an på, hvilken konsistens, man ønsker).

Serveringsforslag:
Til alt! – På salater, i sandwich, på pizza (eller meatza – se tidligere indlæg), til kylling, til laks, i pastaretter, som dip, en klat i suppen osv. osv. osv…

Husk I kan følge mig på Instagram “koekkenetpaakvisten”, hvor jeg lægger mere end “bare” opskrifter ind – f.eks. hvordan jeg brugte min pesto i går. 🙂

Velbekomme. 🙂
Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com