Stephanie Fisker

Vietnamesiske forårsruller

SKØN vietnamesisk inspireret aften i selskab med dejlige mennesker. Vi fik Champagne og vietnamesiske forårsruller. Jeg er vild med rullerne – de er det nye! Ristaffel kan godt gå hjem og lægge sig. 😀
De er sunde, lækre, eksotiske og konceptet “hver mand er sin egen kok” skaber en hyggelig stemning.
VIETNAMISISKE FOÅRSRULLER:
Vi brugte:
– Tun
– Mango
– Bønnespirer
– Glasnudler
– Gulerødder
– Agurk
– Hjertesalat
– Avokado
– Forårsløg
– Friskhakket koriander
– peanuts
– Rispapir (selve rullerne) – opblødes ved bordet i
lunken vand i få sekunder)
– Soya
– Hoisin sauce
– Dressing af housin saue, fishsauce, frisk jalapenos eller chili, hvidløg og soya.
Kun fantasien sætter grænser. 🙂

Alt serveres i skåle ved bordet, hvor man selv laver sin rulle ved at lægge den i et fad med kold vand i nogle sekunder. Derefter tilsættes fyldet, og rullen lukkes til.  🙂

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com