SKØN vietnamesisk inspireret aften i selskab med dejlige mennesker. Vi fik Champagne og vietnamesiske forårsruller. Jeg er vild med rullerne – de er det nye! Ristaffel kan godt gå hjem og lægge sig. 😀
De er sunde, lækre, eksotiske og konceptet “hver mand er sin egen kok” skaber en hyggelig stemning.
De er sunde, lækre, eksotiske og konceptet “hver mand er sin egen kok” skaber en hyggelig stemning.
VIETNAMISISKE FOÅRSRULLER:
Vi brugte:
– Tun
– Mango
– Bønnespirer
– Glasnudler
– Gulerødder
– Agurk
– Hjertesalat
– Avokado
– Forårsløg
– Friskhakket koriander
– peanuts
– Rispapir (selve rullerne) – opblødes ved bordet i
lunken vand i få sekunder)
– Soya
– Hoisin sauce
– Dressing af housin saue, fishsauce, frisk jalapenos eller chili, hvidløg og soya.Kun fantasien sætter grænser. 🙂
Vi brugte:
– Tun
– Mango
– Bønnespirer
– Glasnudler
– Gulerødder
– Agurk
– Hjertesalat
– Avokado
– Forårsløg
– Friskhakket koriander
– peanuts
– Rispapir (selve rullerne) – opblødes ved bordet i
lunken vand i få sekunder)
– Soya
– Hoisin sauce
– Dressing af housin saue, fishsauce, frisk jalapenos eller chili, hvidløg og soya.Kun fantasien sætter grænser. 🙂
Alt serveres i skåle ved bordet, hvor man selv laver sin rulle ved at lægge den i et fad med kold vand i nogle sekunder. Derefter tilsættes fyldet, og rullen lukkes til. 🙂
Velbekomme. 🙂