Stephanie Fisker

Wrap i wrap

En nem og lækker frokost/aftensmad.WRAP I WRAP:
(en portion)
– 1 fuldkornstortilla
– 2 æg
– ca. 150 g helbladet spinat
– ca. 80 gram hytteost
– lidt sennep
– urtesalt
– friskkværnet peber

1. Bland lidt sennep og urtesalt i hytteosten.
2. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen.
3. Steg spinaten på en pande i eksempelvis smagsneutral olie. Krydder med urtesalt og friskkværnet peber.
4. Steg en rugtortilla i lidt olie i ca. 30 sekunder på hver side.
5. Kom lidt olie på panden og hæld derefter æggemassen på. Skrab forsigtigt med en paletkniv mod midten af panden, indtil æggemassen begynder at blive fast. Massen skal have sat sig i bunden, men stadig være lidt flydende på toppen.
4. Kom hytteosteblandingen og spinaten på omeletten.
5. Læg omeletten på tortillaen og rul det hele sammen.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com